Bullpadel k2 power

Bullpadel K2 Power -padelmaila – Verkkokauppa.com

Bullpadel K2 Power -padelmaila – Verkkokauppa.com

K2 Power on kehittyvän harrastajan runsaasti voimaa tuottava maila timantinmuotoisella kehällä. Hiilikuiturunko, lasikuitupinta ja pehmeä Softeva-ydi…

BULLPADEL K2 POWER – Padelmailat

K2 power on yksi myydyimpiä mailojamme. Se on edullinen valinta aloittelevalle / keskitason pelaajalle, joka nautti voimakkaista lyönneistä.

Bullpadel K2 Power 21 Padelmaila – Kuntokauppa.fi

Bullpadel K2 Power 21 -maila sopii loistavasti esimerkiksi aloitteleville sekä keskitason pelaajille. Ominaisuudet: Paino: 360-370 g; Materiaalit: Ydin pehmeää …

Bullpadel K2 Power 21 Padelmailassa on kevyt ja kestävä hiilikuiturunko. Ulkokuori on joustavaa lasikuitua, mikä antaa pallolle voimakkaan kimmokkeen joka lyönnillä. Bullpadel K2 Power 21 -maila sopii aloittelijoille kokeneille harrastajille.

Bullpadel K2 Power 21 – Padel Or Die!

Bullpadel K2 Power 21 – Padel Or Die!

Bullpadel K2 Power 21. 109 € 98,00 € …

Täsmäase kehittyvälle B-ruudun jyrsjiälle! Bullpadelin K2 Power -padelmaila kuuluu Bullpadelin Performance -mallistoon ja se on erittäin tehokas maila.

Bullpadel K2 Power 22 – Pori Padel

Bullpadel K2 Power 22 — Pori Padel

Bullpadel K2 Power padelmaila on harrastajalle suunnattu maila, jonka timantinmuotoinen ja kärkipainoinen kehys tuottaa voimaa ja smashit lähtevät varmasti.

Bullpadel K2 Power padelmaila on harrastajalle suunnattu maila, jonka timantinmuotoinen ja kärkipainoinen kehys tuottaa voimaa ja smashit lähtevät varmasti. K2 Powerin ulkokuori koostuu Polyglass-lasikuidusta ja sen ydin on valmistettu uudesta MultiEva-kumista. Runko (CarbonTube) on 100% hiilikuitua.Paino: 360-370gTasapainopiste: KorkeaPaksuus: 38mmKehyksen muoto: Timantti

RACKET BULLPADEL K2 POWER 22

The K2 Power racket is a very powerful and highly effective diamond-shaped racket, which has the new STReinforce system. Weight: 360-370 grs.

The K2 Power racket is a very powerful and highly effective diamond-shaped racket, which has the new STReinforce system.Weight: 360-370 grs.Profile: 38 mm.Balance: HighShape: DiamondOuter core: PolyglassInner core: SoftEvaProtector: StickerPlayer: AdvancedPower/Control: 80/70Technologies:Polyglass / SoftEva / STREinforce / Sticker / Carbon Tube

Bullpadel K2 Power 22 padelmaila – MAILAPELIKAUPPA.com

Bullpadel K2 Power padelmaila | MAILAPELIKAUPPA.com

Bullpadel K2 Power padelmaila on harrastajalle suunnattu maila, jonka timantinmuotoinen ja kärkipainoinen kehys antaa voimaa lyönteihin.

Bullpadel K2 Power padelmaila on harrastajalle suunnattu maila, jonka timantinmuotoinen ja kärkipainoinen kehys antaa voimaa lyönteihin. Nopea ja edullinen toimitus!

Bullpadel K2 Power 2023 padelmaila – Karkkainen.com

Bullpadel K2 Power 2023 padelmaila | Karkkainen.com verkkokauppa

Bullpadel K2 Power 23Padelmaila on loistava valinta edistyneemmille pelaajille, jotka kaipaavat mailaltaan keveyttä sekä raakaa voimaa.

Bullpadel K2 Power 23Padelmaila on loistava valinta edistyneemmille pelaajille, jotka kaipaavat mailaltaan keveyttä sekä raakaa voimaa. Maila on suunniteltu erityisesti helppoon ja tehokkaaseen voimantuottoon. Timantinmuotoisen mailan lasikuitupinta antaa loistavan kimmokkeen palloon. Lisäksi mailan yläpäässä oleva painopiste takaa, maksimaalisen voiman tuoton. Mailan runko on kestävää hiilikuitua ja mailan ydin pehmeää EVA-muovia. Pehmeä ydin vähentää mailakäteen kohdistuvaa tärähtelyä ja tekee pelaamisesta turvallisempaa. Mailan rungon STReinforce -teknologia tekee rungosta jäykemmän pitäen rungon silti kevyenä. Kevyen rakenteen ja mailan muotoilun ansiosta sen käsittely on todella miellyttävää ja helppoa!

 • Tuotteen pituus/syvyys: 4cm
 • Tuotteen leveys: 26cm
 • Tuotteen korkeus: 46cm

  Bullpadel K2 Power 23 Padel-racket är ett utmärkt val för mer avancerade spelare som vill ha lätthet och rå kraft från sitt racket. Racketen är specialdesignad för enkel och effektiv kraftproduktion. Glasfiberytan på den diamantformade racketen ger bollen en fantastisk studs. Dessutom garanterar tyngdpunkten i den övre änden av racketen maximal effekt. Racketens kropp är gjord av slitstark kolfiber och kärnan i racketen är gjord av mjuk EVA-plast. Den mjuka kärnan minskar vibrationerna på klubbhanden och gör spelet säkrare. Racketkroppens STReinforce-teknik gör kroppen styvare samtidigt som den håller kroppen lätt. Tack vare den lätta strukturen och designen av racketen är hanteringen riktigt trevlig och enkel!

 • Produktlängd/djup: 4cm
 • Produktbredd: 26cm
 • Produkthöjd: 46 cm

  The Bullpadel K2 Power 23 Padel racket is a great choice for more advanced players who want lightness and raw power from their racket. The racket is specially designed for easy and efficient power production. The fiberglass surface of the diamond-shaped racket gives the ball a great bounce. In addition, the center of gravity at the top end of the racket guarantees maximum power output. The body of the racket is made of durable carbon fiber and the core of the racket is made of soft EVA plastic. The soft core reduces the vibration on the club hand and makes playing safer. The STReinforce technology of the racket body makes the body stiffer while still keeping the body light. Thanks to the light structure and design of the racket, handling it is really pleasant and easy!

 • Product length/depth: 4cm
 • Product width: 26cm
 • Product height: 46cm

 • Bullpadel K2 Power padelmaila | Karkkainen.com verkkokauppa

  Voimapelaajan timantinmuotoinen maila keskitason tai edistyneimmille pelaajille. K2 Power -maila on erittäin tehokas ja voimakas jossa on uusi …

  Voimapelaajan timantinmuotoinen maila keskitason tai edistyneimmille pelaajille. K2 Power -maila on erittäin tehokas ja voimakas jossa on uusi STReinforce-järjestelmä.
  Sen ulkovaippa on valmistettu Polyglass-kuitukuidusta, ja sisempi ydin on valmistettu SoftEva-kumista ja sen CarbonTube-runko on 100 % hiilikuitua.
  STREinforce-järjestelmä perustuu pienen kanavan luomiseen rungon kylkeen jäykkyyden lisäämiseksi ja painon vähentämiseksi, mikä tarjoaa paremman hallinnan.
  Sticker-suoja, joka on kevyt, joustava ja kestävä tarrasuoja.

  • Paino: 360-370gr
  • Profiili: 38mm
  • Painopiste: Kärki
  • Muoto: Timantti
  • Runko: 100% Carbon
  • Power/Control: 80/70
  • Ydin: SoftEva

  Bullpadel K2 Power 21 – MN-Pingis

  Bullpadel K2 Power 21 … Uutuus 2021. Edullinen ja laadukas maila aloittelijoille ja jo kehittyneemmillekin harrastajille. Tällä mailalla lyönnit lähtevät …

  Keywords: bullpadel k2 power