Prinssi Philipin hautajaisten aikataulu, televisiointi ja yleiset tiedot

Prinssi Philip, Isobritannian herttua Edinburghin prinssi, sai arvokkaan ja koskettavan jäähyväisseremonian, kun hänen hautajaisjärjestelyt toteutettiin huhtikuun 17. päivänä 2021. Tässä artikkelissa tarkastelemme prinssin hautajaisten aikataulua, televisioinnin yksityiskohtia ja muita yleisiä tietoja liittyen tähän historialliseen tapahtumaan.

Aikataulu

Prinssi Philipin hautajaiset järjestettiin St. Georgen kappelissa Windsorin linnassa. Tässä on tarkempi aikataulu tapahtumasta:

Klo Tapahtuma
15:00 Herttuan ruumis lasketaan paarialle St. Stephensin aulassa. Kuningatar Elisabet II saapuu paikalle seurueen kanssa.
15:10 Puolustusvoimien edustajat ottavat paikkansa St. Georgesin kappelin edustalla.
15:15 Prosession heraldiset elementit ja herttuan henkilökohtaiset tunnukset lasketaan arkulle.
15:20 Herttuan ruumis siirretään pyhään kappeliin. Sotilasosasto, joka saattaa kahdesta jalkaväkirykmentistä ja merijalkaväen edustajista koostuva osasto, asettautuu reitin varrelle.
15:40 Herttuan ruumis saapuu pyhään kappeliin, jossa odottavat viralliset osallistujat, kuten kuoronjäsenet, kappelin johtohenkilöt ja kuninkaalliset perheenjäsenet.
15:45 Prinssi Philipin hautajaiset alkavat. Seremoniaan kuuluu musiikkia, rukoushetkiä sekä kuningattaren ja perheen jäsenten hiljainen poistuminen.
17:00 Hautajaiset päättyvät. Ruumis lasketaan haudan lepoon edustajaosastojen jäsenten läsnä ollessa.

Televisiointi

Prinssi Philipin hautajaiset televisioidaan suorana lähetyksenä useilla eri kanavilla. Kansainvälinen media seuraa tätä historiallista tapahtumaa tarkasti, ja katsojat voivat katsoa hautajaisia kolmella eri tavalla:

  1. Avauskanavat kuten BBC, ITV ja Sky News tulevat lähettämään suoran lähetyksen St. George’s Chapelista.
  2. Monet suoratoistopalvelut, kuten Netflix ja Amazon Prime Video, tarjoavat myös suoran lähetyksen hautajaisista sen tilaajille.
  3. Prinssi Philipin hautajaisia voi seurata myös radiossa. Tunnetut radiokanavat, kuten BBC Radio, tulevat lähettämään tapahtuman selostuksen suorana.

Yleiset tiedot

Prinssi Philipin hautajaisissa otetaan huomioon koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset. Hautajaiset järjestetään suljetuin ovin ja rajattu määrä ihmisiä saa osallistua seremoniaan. Tätä varotoimenpidettä noudatetaan ihmisten turvallisuuden takaamiseksi.

Hautajaistilaisuudessa noudatetaan myös perinteitä, jotka kunnioittavat prinssi Philipin sotilastaustaa ja kuninkaallista asemaa. Osallistujille on määrätty tarkat pukukoodit ja heidän odotetaan noudattavan asianmukaista käytöstä ja arvokkuutta tähän tilaisuuteen liittyen.

“Prinssi Philipin hautajaiset ovat historiallinen tapahtuma, johon osallistuu kuninkaallisia perheenjäseniä, läheisiä ystäviä ja arvovieraita. Seremoniaan liittyy protokolla ja perinteitä, joita noudatetaan kunnioittaen prinssin ainutlaatuista elämää ja hänen palvelustaan kuningashuoneelle ja Isobritannialle.”

Prinssi Philipin hautajaiset olivat tunteikas ja kunnioitusta herättävä tilaisuus, joka sai maailmanlaajuista huomiota ja tunnustusta. Tässä artikkelissa kävimme läpi hautajaisten aikataulun, televisioinnin yksityiskohdat ja muita yleisiä tietoja liittyen tähän merkittävään tapahtumaan. Nämä hautajaiset jäävät historiaan heijastaen prinssi Philipin elämää ja hänen tärkeää asemaansa Isobritannian kuningashuoneessa.

Ofte stillede spørgsmål

Miksi prinssi Philipin hautajaiset ovat tärkeä tapahtuma?

Prinssi Philipin hautajaiset ovat tärkeä tapahtuma, koska hän oli Britannian kuningattaren puoliso ja kuninkaallisen perheen jäsen

Missä prinssi Philipin hautajaiset pidetään?

Prinssi Philipin hautajaiset pidetään Windsorin linnassa

Miten voin katsoa prinssi Philipin hautajaisia televisiosta?

Voit katsoa prinssi Philipin hautajaisia televisiosta, sillä tapahtuma lähetetään Yle-kanavalla

Kuinka paljon ihmisiä osallistuu prinssi Philipin hautajaisiin?

Prinssi Philipin hautajaisiin osallistuu rajoitettu määrä henkilöitä tarkkojen covid-19 rajoitusten vuoksi

Onko prinssi Philipin hautajaisissa julkinen katsomo?

Ei, prinssi Philipin hautajaisissa ei ole julkista katsomoa

Mitä perinteitä liittyy kuninkaallisiin hautajaisiin?

Kuninkaallisiin hautajaisiin liittyy perinteitä, kuten surupukuiset osallistujat ja soittokunta, joka soittaa surumarssin

Keitä tärkeitä vieraita odotetaan prinssi Philipin hautajaisiin?

Prinssi Philipin hautajaisiin odotetaan kuninkaallisia, hallituksen edustajia ja ulkomaisia valtionpäämiehiä

Tuleeko prinssi Philipin hautajaisista televisioitu muistojuhla?

Prinssi Philipin hautajaisista televisioidaan muistojuhla, jossa kunnioitetaan ja muistellaan hänen elämäänsä

Onko prinssi Philipin hautajaisissa yleisö puheenvuoroja?

Ei, prinssi Philipin hautajaisissa ei ole yleisö puheenvuoroja

Milloin prinssi Philipin hautajaiset ovat?

Prinssi Philipin hautajaiset ovat 17. huhtikuuta 2021

Artiklen Prinssi Philipin hautajaisten aikataulu, televisiointi ja yleiset tiedot har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 24 anmeldelser